Klinika

Klinika EUROMEDICA KYANOUS STAVROS e cila gjendet në Selanik, është një njësi model e kujdesit shëndetësor në gjendje që të ofrojë shërbime cilësore në fushat e parandalimit, diagnostikimit dhe trajtimit në zonën më të gjerë të Greqisë veriore.
Ajo ka 141 shtretër në një sipërfaqe prej 6000 m2, me 18 shtretër të kujdesit intensiv dhe 11 salla operacioni.
Klinika është e certifikuar sipas ISO 9001:2015 dhe ISO 22000:2005. Është partnere e të gjitha kompanive të sigurimit privat dhe e Organizatës Kombëtare Greke për Ofrimin e Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor (EOPYY) dhe departamentet e saj janë të specializuara në pothuajse të gjitha fushat e mjekësisë. Për më tepër, ajo ka laboratorët e saj të brendshëm.

Shërbimi i ambulancës 24 orë

DEPARTAMENTET/EKZAMINIMET
DEPARTAMENTET MJEKËSORE

 • KIRURGJIA E PËRGJITHSHME
 • KIRURGJIA LAPAROSKOPIKE
 • KIRURGJIA PLASTIKE
 • KIRURGJIA VASKULARE-KIRURGJIA ENDOVASKULARE
 • KARDIOKIRURGJIA
 • KIRURGJIA E TORAKSIT
 • HIPEC / ONKOLOGJIA KIRURGJIKALE DHE NJËSIA E KARCINOMËS HIPERTERMIKE TË PERITONIT
 • NEUROKIRURGJIA
 • PATOLOGJIA
 • KARDIOLOGJIA
 • PNEUMOLOGJIA
 • NEFROLOGJIA
 • ORTOPEDIA
 • UROLOGJIA
 • BRAKITERAPIA E PROSTATËS
 • ENT
 • GASTROENTEROLOGJIA -HEPATOLOGJIA
 • QENDRA E ALERGOLOGJISË
 • DIETA & DIETOLOGJIA
 • MJEKËSIA PARANDALUESE (KONTROLLI I PËRGJITHSHËM)

LABORATORI

 • MIKROBIOLOGJIA-HEMATOLOGJIA-BIOKIMIA
 • IMUNOLOGJIA-HORMONOLOGJIA
 • RADIODIAGNOSTIKIMI
 • SKANIMI ME TOMOGRAFI TË KOMPJUTERIZUAR
 • SKANIMI KARDIAK ME TOMOGRAFI TË KOMPJUTERIZUAR
 • TRIPLEKS ME ULTRATINGUJ-VASKULAR
 • TRIPLEKS I ZEMRËS
 • TESTI I STRESIT
 • MONITORIMI ME HOLTER
 • KATETERIZIMI KARDIAK & KARDIOLOGJIA ME NDËRHYRJE
 • QENDRA E PEISMEIKERIT (STIMULIMIT KARDIAK)
 • ANGJIOGRAFIA ZBRITËSE DIXHITALE
 • LABORATORI I PNEUMOLOGJISË
 • PRAKTIKA URODINAKIME
 • GASTROENTEROLOGJIA-ENDOSKOPIA-ULTRATINGULLI ENDOSKOPIC-ERCP
 • ENT
 • NEUROTOLOGJIA MJEKËSIA FIZIKE & REHABILITIMI

NJËSITË E SPECIALIZUARA

 • KUJDESI DITOR
 • NJËSIA E KUJDESIT INTERSIV TË KARDIOKIRURGJISË
 • NJËSIA E PËRGJITHSHME E KUJDESIT INTENSIV
 • 2 NJËSITË E DIALIZËS
 • NJËSIA E LITOTRIPSISË JASHTËTRUPORE

Orari: 
24 orë në ditë/7 ditë të javës

Departamenti i pranimit & shërbimit të pacientit (kati përdhes)
Orari: 07:00 - 23:00

Urgjenca/Departamenti ambulator (Kati nëntokë -1)
Orari: 24 orë në ditë/7 ditë të javës

Oraret e vizitave 
Departamenti i kirurgjisë - Patologjisë (kati 1 dhe 3)
MËNGJES 12.00 - 14.00 / PASDITE 17.00 - 20.00

Departamenti i kardiokirurgjisë (kati 2)
PASDITE 18.00 - 20.00

Njësia e kujdesit intensiv
MËNGJES 13.00 / PASDITE 18.00

SHËRBIMET E OFRUARA NË KLINIKË

 • BANKOMAT I (NBG) BANKËS KOMBËTARE TË GREQISË (OBORR)
 • MAKINË AUTOMATIKE ME MONEDHA (UJË, KAFE, USHQIME TË LEHTA) (KATI NËNTOKË -1)
 • Wi-Fi FALAS